Студентські роботи – на благо громад

Цього року, відповідно до Положення про конкурс та зважаючи на науково-практичний рівень робіт, журі встановило три перші, чотири другі й три треті премії.

Першою премією відзначені такі наукові роботи: “Створення проекту підтримки малого бізнесу (на прикладі фірми фотопослуг ПП “Фотон”)” студента Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка Олександра Чмиря; “Реформування комунального господарства міста в сучасних умовах господарювання (на прикладі м. Кременчука)” студентки Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського Інни Перепелиці; “Організація активного дозвілля молоді як головне завдання місцевого та студентського самоврядування” студентки Полтавської державної аграрної академії Олени Романкової.

Друга премія присуджена: представниці Полтавського національного педагогічного університету ім. В.Г. Короленка Катерині Мастюх – за роботу “Менеджмент системи активного дозвілля молоді на засадах співпраці місцевого та студентського самоврядування”; студенту Полтавської державної аграрної академії Артуру Трояну – за роботу “Участь територіальних громад в місцевому самоврядуванні та їх можливості у покращенні становища українського села”; студентці Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка Вікторії Лисяк – за висвітлення теми “Проблеми та перспективи організації активного дозвілля дітей та підлітків, які проживають у сільській місцевості”; студентці Полтавського університету економіки і торгівлі Надії Костіній – за роботу “Впровадження проект-менеджменту в роботу органів студентського самоврядування в контексті співпраці з органами місцевої влади”.

Третьої премії удостоєно: представниць ПНТУ ім. Юрія Кондратюка Тетяну Кудрю – за роботу “Напрями активізації студентського самоврядування щодо організації працевлаштування молоді” та Вікторію Шостак – за розробку теми “Проект підтримки розвитку малого бізнесу в Полтавському регіоні”; студентку ПНПУ ім. В.Г. Короленка Ірину Шульгу – за роботу “Менеджмент виховання активної життєвої позиції молоді у студентському самоврядуванні”.

Премії буде вручено на урочистостях із нагоди Дня місцевого самоврядування.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.