Сімдесят п’ять років в ефірі

Переглянувши архівні відеофрагменти та світлини, "лтавівці" пригадали найяскравіші сторінки літопису телерадіокомпанії, розповіли про її сучасні потужності. Голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко у вітальному слові висловив переконання, що славний шлях, який пройшла телерадіокомпанія, є результатом роботи всієї полтавської громади, і запевнив у готовності влади й надалі підтримувати "лтавівців" у розбудові телерадіопростору на Полтавщині. Голова обласної ради Іван Момот відзначив, що редакційна політика ОДТРК "Лтава", на відміну від багатьох інших сучасних медійних компаній, які заробляють собі авторитет на культивуванні хибних стандартів "бульварної" журналістики, направлена на висвітлення  передусім позитивних подій у житті області, на увагу й шану до людей, які заради цих досягнень працюють у різних галузях народного господарства й культури.

Серед гостей, які вітали колектив телерадіокомпанії, були також секретар Полтавської міськради Оксана Деркач, міський голова Миргорода Сергій Соломаха, перший заступник міського голови Кременчука Андрій Погрібний.

Кращих працівників нагородили почесними грамотами від обласної та міської влади Полтави. Генеральному директору ОДТРК "Лтава", заслуженому журналісту України Миколі Ляпаненку вручили Подяку Кабінету Міністрів України та Почесну відзнаку "За розбудову телерадіоінформаційного простору України" від Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Урочистості завершив святковий концерт, у якому взяли участь добрі друзі "лтавівців" – уже відомі артисти й талановиті початківці, які неодноразово були героями їхніх передач.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.