“Укртелеком”: міцні традиції, новітні технології

“Укртелеком” – це сучасне підприємство з розвиненою інфраструктурою, що посідає лідируючі позиції на ринку послуг фіксованого телефонного зв’язку України. Компанія охоплює близько 71 відсотка ринку послуг місцевого телефонного зв’язку та 83 відсотки ринку послуг міжміського і міжнародного телефонного зв’язку держави.

На сьогодні Полтавська філія ПАТ “Укртелеком” забезпечує телефонним зв’язком більш ніж 340 тисяч абонентів області. Експлуатується 659 АТС, з них на міській мережі – 118 АТС, на сільській – 541 телефонна станція. Загальна ємність АТС складає понад 390 тисяч номерів. З початку 2012 року до телефонної мережі “Укртелеком” у Полтавській області підключено більш ніж 6 тисяч абонентів. Послугами проводового мовлення користуються 102 тисячі абонентів.

Разом із традиційними послугами “Укртелеком” впроваджує новітні інноваційні послуги. Значним попитом користується швидкісний доступ до мережі Інтернет під торговою маркою “ОГО!”. З початку року кількість абонентів “ОГО!” в Україні зросла майже на 160 тисяч і на початок листопада 2012 року складає 1,5 мільйона користувачів. Свій значний внесок до збільшення абонентської бази зробила і Полтавська філія ПАТ “Укртелеком”. Нещодавно у Полтаві відбулося нагородження п’ятдесятитисячного абонента – користувача Інтернету від “Укртелекому”. До речі, швидкісний Інтернет “ОГО!” “Укртелеком” надає на території всієї області до рівня районних центрів. Дбаючи про своїх клієнтів, компанія постійно розширює географію надання послуги, пропонує доступні тарифні плани, привабливі акційні пропозиції щодо підключення до послуги та придбання необхідного обладнання.

2012 рік є досить насиченим для компанії. Влітку в Україні проводилось Євро-2012, де “Укртелеком” виступав офіційним провайдером. Для цього було прокладено тисячі кілометрів волоконно-оптичних кабелів, істотно модернізовано існуючу інфраструктуру, збільшено загальну пропускну здатність мережі до 1 терабіта на секунду. Фахівці Полтавської філії були безпосередньо задіяні у технічному обслуговуванні та підтримці заходу.

У жовтні цього року ПАТ “Укртелеком” виступав головним технічним партнером щодо впровадження системи відеомоніторингу за виборами народних депутатів України. Компанія успішно виконала всі покладені на неї завдання. Тільки у Полтавській області “Укртелеком” забезпечив установку, підключення до власної мережі та підтримку комплексів відеоспостереження на 397 виборчих дільницях. Для повноцінного функціонування системи відеоспостереження і якісного виконання усіх завдань Полтавська філія ПАТ “Укртелеком” сформувала 39 мобільних бригад із висококваліфікованих спеціалістів. Ці досягнення відбуваються завдяки професійній та злагодженій роботі працівників усіх напрямків Полтавської філії ПАТ “Укртелеком”. І саме це дало нам право зайняти у рейтингу філій “Укртелекому” в Україні перше місце за результатами роботи у ІІІ кварталі 2012 року.

Хочу висловити подяку обласній державній адміністрації, обласній раді, міським та районним органам самоврядування за порозуміння і дієву допомогу у вирішенні наших невідкладних питань. Дозвольте також висловити впевненість у тому, що ми і надалі матимемо таку підтримку, а зв’язківці області зроблять все від них залежне для забезпечення необхідного рівня якості зв’язку.

Із гордістю та повагою я хочу назвати імена фахівців нашої філії, які відзначені нагородами до Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку в 2012 році, а саме: нагрудним знаком “Почесний працівник публічного акціонерного товариства “Укртелеком” нагороджено Антоніну Федорівну Плужник, заступника директора з питань праці та персоналу; Почесною грамотою публічного акціонерного товариства “Укртелеком” – Людмилу Борисівну Лебідь, оператора електрозв’язку 2-го класу відділення “Телекомсервіс № 1” Цеху телекомунікаційних послуг № 5

(смт Диканька), Ігоря Віталійовича Ференця, інженера електрозв’язку 2-ї категорії дільниці технічної експлуатації Цеху телекомунікаційних послуг № 12 (м. Лохвиця), Олексія Миколайовича Мохоніча, електромонтера лінійних споруд електрозв’язку та проводового мовлення 5-го розряду Цеху телекомунікаційних послуг №18 (м. Пирятин); Почесною грамотою обласної державної адміністрації – Людмилу Миколаївну Поліщук, електромеханіка електрозв’язку дільниці технічної експлуатації засобів електрозв’язку Цеху телекомунікаційних послуг №10 (м. Комсомольськ); Почесною грамотою обласної ради – Юрія Івановича Святаша, електромеханіка лінійних споруд електрозв’язку та абонентських пристроїв дільниці технічної експлуатації засобів електрозв’язку Цеху телекомунікаційних послуг №2 (м. Гадяч); Почесною грамотою міського голови Полтави – Тамару Анатоліївну Морошко, техніка 1-ї категорії групи маркетингу дільниці продажу послуг Центру телекомунікаційних послуг №1.

Завжди не залишаються поза увагою підприємства ветерани зв'язку. Саме вони заклали той фундамент, на якому і нині міцно тримається галузь у непростих умовах сьогодення. Ми з повагою відзначаємо роботу Миколи Дмитровича Безими, який з 1997-го по 2007 рік очолював колектив Полтавської філії “Укртелеком”, Марії Петрівни Ємець, начальника Центру електрозв’язку №5 (м. Миргород), Ігоря Митрофановича Перця, директора дочірнього підприємства “УТЕЛ”, Миколи Петровича Блохи, провідного інженера електрозв’язку, Петра Івановича Самойленка, електромонтера лінійних споруд (смт Машівка), Надії Іванівни Пархацької, інженера електрозв’язку (смт Семенівка), Неоніли Федорівни Горопашної, оператора електрозв’язку Центру електрозв’язку №5 (м. Зіньків), Миколу Григоровича Салівона, електромеханіка Центру електрозв’язку №5 (м. Зіньків), Віталія Дмитровича Жарія, начальника дільниці технічної експлуатації засобів Цеху телекомунікаційних послуг №12 (м. Лохвиця), Бориса Яковича Бондаренка, електромонтера СУ ТЗ 6-го розряду Цеху телекомунікаційних послуг №17 (смт Оржиця), Тетяни Миколаївни Коваленко, інженера електрозв’язку ЦТП №2 (м. Кременчук).

Бажаю всім працівникам радіо, телебачення та зв’язку творчої наснаги, корпоративної солідарності, вдячних споживачів та нових досягнень в ім’я розвитку Української держави.

Міцного здоров’я, щастя і добробуту вам та вашим рідним.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.