Добрі справи керівника – візитівка господарства і села

Завдяки самовідданій і наполегливій праці справжніх фахівців своєї справи Івана Данильчука, Сергія Павлиша, братів Миколи й Анатолія Дібров, Андрія Брисюка із сином Михайлом та багатьох інших підприємство має вагомі здобутки.

Уже понад 40 років очолює ПСП “Колос” Віктор Крюк. Йому вдалось організувати роботу господарства таким чином, щоб повністю обходитись без інвесторів. На жаль, поспілкуватись із Віктором Кузьмичем нам не вдалося: у день нашого приїзду він був у відрядженні. Однак головний агроном господарства Сергій Федченко наполіг, щоб у репортажі була розповідь і про директора ПСП “Колос”. Адже Віктор Кузьмич – не лише досвідчений хлібороб, а й людина щирої і щедрої вдачі. Його професіоналізм, чуйність, добрі справи – то візитівка не лише агроформування, а й навколишніх сіл. Скажімо, з легкої руки Віктора Крюка цього року в Опришках відремонтували Будинок культури, а в Глобинській центральній районній лікарні – палату. Господарство також виділяє кошти на ремонт місцевої школи.

– Від самого ранку під кабінетом нашого керівника черга. Люди несуть до нього свої біди, бо знають: поспівчуває і  ділом зарадить, – каже агроном.

Якось, пригадує Сергій Федченко, Віктор Кузьмич зустрів колишнього працівника господарства. Той розповів, що мерзне в хаті, бо вже не має сил нарубати дров. Та зустріч вразила керівника сільгосппідприємства.

– Віктор Кузьмич попросив, щоб ми допомогли літньому чоловікові. Гуртом нарубали, привезли дрова. Такі уроки людяності нашого директора варті багатьох виховних бесід чи лекцій, – резюмував Сергій Федченко.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.