Сільради кращого благоустрою

Згідно з Положенням про проведення щорічного районного конкурсу члени комісії об’їхали території Лип’янської, Климівської, Ланнівської, Нижньоланнівської, Федорівської, Попівської, Білухівської та Халтуринської сільських рад. Вони відзначали, що сільради добре підготувалися до конкурсу. Зокрема в Халтуринській сільській раді на громадських роботах із упорядкування території працювали майже 120 людей і використано понад 187 тисяч гривень. У дитсадку встановлено пластикові вікна, новий паркан. Відповідно до соціальних угод з приватним підприємством “Агромаш” проведено капітальний ремонт ФАПу в селищі Вакулиха, облаштовано автобусну зупинку. Зроблено зовнішнє освітлення в Тишенковому, Вакулисі, Красному, реставровано пам’ятник загиблим воїнам у Мар’янівці.

У Климівській сільській раді виготовлена технічна документація на 5 водних свердловин, відремонтовані дитсадок, де використовується кілька видів опалення, та  Будинок культури. На території Ланнівської сільради виконані значні роботи з ремонту доріг, замінені вікна в дитсадку “Малятко”, відремонтована каналізаційна система, впорядковані місцевий парк і сільський стадіон, повідомляють у районній раді.

Найкращою за благоустроєм у Карлівському районі стала Халтуринська сільська рада (сільський голова – Віктор Котенко), друге й третє місця посіли відповідно Климівська (сільський голова – Олексій Піскарьов) і Ланнівська (сільський голова – Олег Сліченко) сільради. Територіальні громади-переможниці отримали грошові премії для вирішення подальших завдань із благоустрою територій.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.