Чемпіонат Полтави

– Протягом багатьох років граю у футбол, – поділився він своїми міркуваннями. – Я та мої колеги демонструємо молоді, що є ще порох у порохівницях і майстерність можна зберегти навіть у поважному віці. Всі ми вийшли з дворового футболу. Вважаю, подібні змагання допоможуть виховати не одне покоління талановитих футболістів. А ті з них, які навіть і не потраплять у великий спорт, отримають гарт, необхідний у житті, – вміти перемагати і переборювати невдачі.

– Виграти перше місце – не самоціль, – переконаний граючий тренер команди Юрій Мармач. – Для нас головне, щоб ветерани змогли продовжувати своє футбольне життя, а молодь здобувала необхідного їй досвіду і згодом поповнювала команди майстрів. Серед ветеранів “Зарі-Ворскли” слід відзначити Сергія Ковальова, Геннадія Стріляного, Віталія Тарана, Миколу Федоришина. Непогано проявили себе у команді молоді футболісти Микита Рибак, Ігор Рукавиця, Сергій Хрипко, Роман Стрельченко, Ілля Саух, Сергій Бондаренко, Яков Халілов.

– Гратимемо й далі, скільки буде сил, – говорить президент клубу “Заря-Ворскла” та її нападник Ігор Чубар. – Я задоволений, адже ми знову продемонстрували високий результат. Відрадно, що рівень полтавського футболу зростає. Це підтверджується напруженою боротьбою, яка тривала між командами-учасницями цьогорічного чемпіонату. Зараз уже готуємося до нової першості, що почнеться 25 листопада.

Грамоти, медалі й кубки гравцям “Зарі-Ворскли” вручили заступник начальника управління у справах сім'ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому Юлія Приходько та голова Полтавської міської федерації футболу Олександр Дігтяр.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.