Олексій ЛЕЛЮК: “Наш виборець залишився з нами”

На зустріч із кандидатом-переможцем були запрошені журналісти не тільки з Полтави, а й із районів, що входять до виборчого округу №149, – Карлівського, Кобеляцького, Козельщинського, Машівського, Новосанжарського, Чутівського. До уваги журналістів представили відеоматеріал про те, як виборчий штаб Олексія Лелюка працював безпосередньо у день виборів, 28 жовтня, коли головним завданням було оперативно зібрати й систематизувати інформацію про результати голосування з усіх 215 виборчих дільниць округу. Продемонстрували також відеосюжет про зустрічі Олексія Лелюка з жителями районів у межах передвиборної кампанії, під час яких люди з вдячністю пригадували багато добрих справ, які він зробив для сільських громад та окремих громадян за депутатства у Верховній Раді України IV–VI скликань. Ішлося, зокрема, про газифікацію населених пунктів, допомогу на лікування тяжкохворих, підтримку талановитої молоді.

– Я провів понад 250 зустрічей із виборцями, – розповів Олексій Лелюк, – і помітив, наскільки люди стали активнішими. Люди не приховували всього, що їм наболіло, порушували дуже багато проблем, і, зізнаюся, було важко, адже від мене хотіли почути пояснення й щодо загальнодержавних і місцевих процесів. Від самого початку передвиборної кампанії я усвідомлював, що на мене чекає нелегке змагання, зокрема й тому, що нині я обіймаю посаду голови Держрезерву України. У минулому навколо цього відомства виникало чимало скандалів, тож найпершим моїм завданням було стабілізувати його роботу, надати їй максимальної прозорості. І, думаю, що за два роки це вдалося. Показово, що під час передвиборної кампанії жоден із моїх опонентів не закинув мені якогось негативу щодо сьогодення Держкомрезерву України. Підтримку виборців також розцінюю як визнання зробленого мною і на цій посаді.

Олексій Володимирович Лелюк із приємністю відзначив, що його виборці проголосували за нього вже вчетверте. А це найкрасномовніше свідчить про якість роботи депутата в окрузі. Подякував усім, хто його підтримав, та пообіцяв і надалі піклуватися про вирішення нагальних проблем людей, які довірили йому представляти їхні інтереси в парламенті. На завершення зустрічі Олексій Лелюк відповів на запитання журналістів.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.