Престижні трофеї полтавців

Також полтавець у стрільбі з гвинтівки МГ-6 посів п'яте місце, а бронзову нагороду в цій дисципліні здобув Владислав Григоренко з Комсомольська. У загальнокомандному заліку збірна області посіла дев'яте місце з двадцяти двох команд.

Переможницею Кубка України з армспорту, що відбувся в Севастополі, стала полтавка Лілія Данько (в/к понад 70 кг). Ще троє наших спортсменів привезли додому бронзові нагороди, це – Юлія Калашнікова (в/к 60 кг), Гарік Матевосян (в/к 55 кг) та Анастасія Пінчук (в/к 70 кг).

Збірна Полтавщини на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування в Ужгороді проявила злагодженість і вміння вести командну гру. В підсумку наші земляки, серед яких більшість – лубенці, посіли друге місце у загальному заліку.

Велогонщик із Кременчука Богдан Ряпосов фінішував другим на чемпіонаті України з велоспорту серед чоловіків, що відбувся в Феодосії (АР Крим).

Одним із найвидовищніших поєдинків чемпіонату України з дзюдо серед чоловіків визнано фінальну зустріч у ваговій категорії до 66 кг між кременчужанином Андрієм Бурдуном та чемпіоном світу і Європи Георгієм Зантарая із Запоріжжя. На змаганнях у Севастополі наш земляк, поступаючись у поєдинку за "золото", відновив рівновагу, але за хвилину до завершення поєдинку суперник вирвав перемогу. Бронзовим призером чемпіонату став ще один представник Кременчука – важковаговик (в/к понад 100 кг) Микола Картошкін.

Високі результати показали полтавські спортсмени у фіналі Кубка України з кікбоксингу WPKA, що відбувся в Харкові. Можемо привітати з перемогою Станіслава Стадніченка (в/к 85 кг) та Ігоря Онопрієнка (в/к 70 кг). За крок від "золота" були Владислав Городчанін (в/к 55 кг) та Дар'я Шапочка (в/к 50 кг), які посіли другі місця.

Кілька років поспіль Херсон стає місцем проведення абсолютного чемпіонату України з кіокушин карате. Хоча місцева команда досвідчена й титулована, але наші земляки складають їй гідну конкуренцію. У загальнокомандному заліку збірна Полтавської області посіла друге місце. Є в нашому складі переможець – Антон Запобігайло (в/к понад 70 кг), два срібних призери – Тетяна Івахно (юніори 15–17 років) та Владислав Старжицький (в/к до 75 кг) – і бронзовий призер Арсен Хашаба (в/к до 75 кг).

На турнірі за Кубок України з шахів серед ветеранів наш земляк Володимир Бондар виборов перше місце зі швидких шахів.

 

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.