Новосілля на Молодіжному

Участь в урочистостях взяли голова обласної державної адміністрації Олександр Удовіченко, міський голова Кременчука Олег Бабаєв, перший заступник голови правління Державної спеціалізованої фінансової установи “Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву” Євген Ісаєв.

Вітаючи новоселів, Олександр Удовіченко, зокрема, наголосив, що саме завдяки злагодженій роботі уряду, обласної та міської влади кременчуцькі родини мають можливість отримати житло за доступними цінами.

Символічний ключ від нового будинку, який з’явився у мікрорайоні Молодіжному, Дмитро Ісаєнко урочисто вручив голові ОСББ Івану Тегзі. Особливо приємною ця подія стала для колективу Державної спеціалізованої фінансової установи “Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву”, адже новий будинок зведено до 20-річчя його створення. Тож на згадку про пам’ятну подію на фасаді новобудови встановлено пам’ятну дошку.

Після урочистого перерізання символічної стрічки почесні гості оглянули будинок та відвідали квартиру багатодітної родини, у якій виховуються четверо дітей. Гості також побували на будівництві дитячого садочка-школи, який зводиться неподалік нового будинку за кошти Державного, обласного та місцевого бюджетів. Здати його в експлуатацію планують уже наступного року. На водоочисній станції КП “Кременчукводоканал” керівники області, профільних відомств познайомилися з тим, що зроблено і робиться в Кременчуці щодо енергозбереження та покращення якості питної води. Дмитро Ісаєнко позитивно відзначив роботу водоканалу, пообіцяв подальшу державну підтримку міста у цьому питанні.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.