Розпорядження голови обласної ради від 23 жовтня 2012 року №159

1. Про внесення змін до рішення третьої сесії обласної ради шостого скликання від 01.02.2011 р. “Про затвердження “Програми створення страхового фонду документації Полтавської області на 2011–2013 роки”.

2. Про внесення змін до Цільової програми впровадження в області другої фази Проекту Європейського Союзу (ЄС) та Програми Розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду” на 2012– 2015 роки, затвердженої рішенням десятої сесії обласної ради шостого скликання від 29 лютого 2012 року.

3. Про внесення змін та доповнень до рішення другої позачергової сесії обласної ради шостого скликання від 28 грудня 2010 року “Про цільову Програму підтримки інвестиційної діяльності, зміцнення міжнародного іміджу та розвитку міжнародного співробітництва Полтавської області на 2011– 2013 роки”.

4. Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку інформаційної сфери, книговидання та книгорозповсюдження в Полтавській області на 2012–2015 роки.

5. Про внесення змін до додаткового Переліку природоохоронних заходів для фінансування з фонду охорони навколишнього природного середовища Полтавської області в 2012 році, затвердженого одинадцятою сесією обласної ради шостого скликання від 23 травня 2012 року.

6. Про внесення змін до рішення одинадцятої сесії обласної ради шостого скликання від 23 травня 2012 року “Про відзначення 75-ї річниці від дня утворення Полтавської області”.

7. Про внесення змін до показників обласного бюджету на 2012 рік.

8. Про внесення змін та доповнень до Комплексної програми розвитку освітньої галузі Полтавської області на 2011– 2015 роки.

9. Про інформацію начальника управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області.

10. Про інформацію прокурора Полтавської області.

11. Про затвердження Порядку планування та фінансування природоохоронних заходів із фонду охорони навколишнього природного середовища Полтавської області.

12. Про керівників суб’єктів господарювання спільної власності територіальних громад області.

13. Про приймання-передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст Полтавської області.

14. Про затвердження розпоряджень голови обласної ради.

15. Про встановлення ставок збору за спеціальне використання лісових ресурсів місцевого значення.

Всього 29 питань, у тому числі “Різне”. 

ІІІ. На сесію запросити: голову обласної державної адміністрації, заступників голови обласної державної адміністрації, міських голів міст обласного значення, голів районних рад, голів районних державних адміністрацій, керівників управлінь і відділів облдержадміністрації, керівників обласних організацій, установ, підприємств, які мають відношення до питань, що розглядаються на сесії, керівників профспілкових органів області, представників партійних та громадських організацій (за списком), представників акредитованих засобів масової інформації.

Голова обласної ради

І.М. Момот.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.