Розвиток вищої освіти

 План заходів, визначений Кабміном, успішно виконується кожним із вишів Полтавщини. Як приклад – цьогорічна вступна кампанія, котра пройшла в регіоні успішно й продемонструвала удосконалені умови прийому абітурієнтів на навчання, – відзначив голова Ради ректорів ВНЗ регіону, ректор ПНТУ, депутат обласної ради Володимир Онищенко.

Також, за його словами, в області активно впроваджуються профорієнтаційні заходи, спрямовані на залучення обдарованих дітей до вступу у вищі навчальні заклади, розширюються організаційно-правові засади функціонування підготовчих відділень для абітурієнтів. Значна увага приділяється інноваційній діяльності та підвищенню результативності наукових досліджень студентів, впровадженню інтерактивних форм і методів навчання.

Учасники засідання обговорили й інші актуальні питання, поділилися з колегами досвідом та своїми здобутками у виконанні завдань, визначених розпорядженням Кабінету Міністрів України щодо розвитку вищої освіти, ухвалили рішення, необхідні для подальшої реалізації плану заходів.

 

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.