Підсумки діяльності правоохоронців

Так, протягом поточного року на Полтавщині зареєстровано понад 11 тисяч злочинів, що на 8 відсотків менше, ніж торік за аналогічний період.

Едуард Федосов повідомив також, що із загальної кількості зареєстрованих кримінальних проявів уже розкрито майже 8 тисяч злочинів, тобто більше 70 відсотків. Так, за результатами оперативно-розшукової роботи у Полтаві та Кременчуці були затримані організовані злочинні групи, які “спеціалізувалися” на грабежах і розбійних нападах. Полтавській міліції також вдалося припинити діяльність групи шахраїв, які займалися збутом крадених автомобілів.

Правоохоронцями області протягом 9 місяців поточного року було задокументовано понад 1200 злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотичних засобів. Був встановлений міжнародний канал надходження психотропної речовини, викрито дві організовані злочинні групи наркоділків, які на території області займалися виготовленням та збутом наркотичних засобів. Із незаконного обігу правоохоронцями було вилучено понад 110 кілограмів наркотичних засобів.

Стосовно порушень законності й правопорядку під час передвиборної кампанії Едуард Федосов зазначив, що станом на 1 жовтня 2012 року до міліції надійшло 76 відповідних повідомлень і скарг. По третині з них було відмовлено в порушенні кримінальної справи у зв’язку із відсутністю складу злочину, по такій же їх кількості матеріали направлені в окружні виборчі комісії для прийняття відповідних рішень, а по 6 – порушені кримінальні справи за фактом крадіжок і хуліганства. За кількома повідомленнями нині триває перевірка.

– Загалом обстановка в області стабільна і контрольована, – запевнив начальник УМВС України в Полтавській області Едуард Федосов. – Міліція працює в посиленому режимі, стовідсотково готова до належного забезпечення охорони громадського порядку в регіоні та захисту конституційних прав і свобод громадян як у період виборчого процесу, так і в подальшому.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.