Тільки об’єднуючи зусилля, можна рухатися вперед

Спілкуючись із місцевими мешканцями, керівник області наголосив, що до бюджетів усіх рівнів із початку року Полтавщина перерахувала 14,3 мільярда гривень, зокрема 13,1 мільярда – до державної скарбниці. Відповідно, зазначив Олександр Удовіченко, наш регіон управі розраховувати на більшу частку повернення коштів задля соціального розвитку територій. Обласна влада відстоює позицію на центральному рівні. Й ці зусилля не марні.

– Вперше за останні двадцять років держава цього року направила в Полтавську область 220 мільйонів гривень державної субвенції, – наголосив Олександр Удовіченко. – Тож головне завдання перед нами сьогодні – до кінця року використати ці кошти і ввести в експлуатацію понад 80 соціальних об’єктів. Ці об’єкти – результат спільної роботи центральних, місцевих органів влади, громадськості. Це один із прикладів того, що, об’єднуючи зусилля, можна рухатися вперед.

Нинішній владі вдається виконувати свої передвиборні обіцянки й стосовно підвищення соціальних стандартів. 420 тисяч пенсіонерів області отримали підвищення до пенсії на суму від 100 до 250 гривень.

Голова облдержадміністрації також наголосив на необхідності забезпечити прозорість виборчого процесу на виборах народних депутатів України, відповів на запитання громадян.

Олександр Удовіченко ознайомився із роботою ПП “Білоцерківська агропромислова група”, яке до бюджетів усіх рівнів минулого року сплатило більше 19 мільйонів гривень. Голова облдержадміністрації привітав трудівників  підприємства з професійним святом – Днем працівників харчової промисловості. Кращим виробничникам було вручено почесні відзнаки та цінні подарунки.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.