Привітання рідній школі

Серед почесних гостей свята – випускник цієї школи, голова обласної ради Іван Момот, начальник Державної фінансової інспекції в Полтавській області, депутат обласної ради від Лохвицького виборчого округу Михайло Кривошей, голова райдержадміністрації Анатолій Заславець, голова районної ради Любов Кірієвська.

Іван Момот привітав земляків із ювілеєм навчального закладу, педколектив – із професійним святом працівників освіти. Він зазначив, що знаменна у житті школи та територіальної громади подія позначена вагомими здобутками учителів і учнів, щедрим ужинком посіяних у дитячих душах зерен доброго, розумного, вічного, нерозривним зв’язком минулого та сьогодення.

Колектив Гирявоісковецької школи був відзначений Подякою обласної ради. За сумлінну творчу працю, значний особистий внесок у реалізацію регіональних освітянських програм і з нагоди ювілею школи Грамота обласної ради вручена вчителю історії Любові Хиль, цінний подарунок – вчителю мистецтва та художньої культури Тетяні Дзюбі. Педагогічний та учнівський колективи підготували для мешканців села і гостей святковий концерт.

 

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.