Пам’ятник видатному полтавцю

Анатолій Кукоба прагнув, щоб у Полтаві жилося добре й комфортно ветеранам, пенсіонерам, молоді, дітям – усім полтавцям. Він будував місто краси, добра і процвітання.

Символічно, що пам'ятник відкрито неподалік школи, яка дала йому путівку в життя, й будинку, де пройшли його дитячі та юнацькі роки.

Пам'ятник встановлено з ініціативи полтавської громадськості, при підтримці виконавчого комітету міської ради. Полтавській громаді скульптуру передала голова громадської організації "Фонд захисту і підтримки талановитих дітей ім. А.Кукоби" Віра Кальник. Погруддя виготовлено із сірого граніту відомим скульптором Миколою Посполітаком. Проектну частину оформив начальник проектного відділу комунального підприємства "Містобудування та кадастр" Олександр Печененко.

До присутніх на урочистому мітингу звернулися голова обласної ради Іван Момот, міський голова Олександр Мамай, рідні, колеги Анатолія Кукоби. Вони нагадали про неоціненний вклад видатного полтавця  в розвиток нашого обласного центру. Пам'ятник освятив архієпископ Полтавський і Кременчуцький УПЦ КП Федір.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.