З нами – всі стають майстрами

Обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді вигідно відрізняється від інших закладів, що опікуються дитячим дозвіллям, адже вся гурткова робота в ньому є безкоштовною – заклад перебуває у комунальній власності Полтавської обласної ради. Тож, обираючи для дитини гурток, батьки орієнтуються не на вартість відвідування, а на бажання та вподобання свого юного таланта.

Важливо й те, що, окрім стандартного набору гуртків, у яких діти займаються, зокрема, керамікою, рукоділлям, моделюванням одягу, Центр надає унікальну можливість проявити себе в царині науково-технічної творчості. Йдеться власне про такі технічні напрями, як авіа-, ракето-, суднобудування, а також про фото-, відеосправу чи, наприклад, інформатику. І, що важливо, – жодного дилетантства: з дітьми працюють педагоги-інженери. Окрім того, є у Центрі й гурток із підготовки юних журналістів та ще багато гуртків інших спрямувань.

Про високий рівень підготовки в закладі свідчать, звісно ж, здобутки його вихованців, а вони постійно беруть участь в обласних та всеукраїнських творчих заходах і стають переможцями й призерами. Досить часто саме гурткові заняття допомагають дитині визначитися з майбутньою професією, дають уявлення про затребувані сьогодні на ринку праці робітничі спеціальності.

Загалом на Полтавщині на станціях юних техніків, у школах, при інших позашкільних закладах технічним напрямом на гурткових заняттях охоплено близько 27 тисяч вихованців. У Обласному  центрі науково-технічної творчості учнівської молоді в позаурочний час нині навчається близько 1100 дітей. Переважно це учні шкіл Полтави та Полтавського району. Втім, охоче гуртки відвідують і вихованці ПТУ, технікумів, коледжів, адже заняття у Центрі розраховані на дітей віком від 6 до 18 років.

Усім бажаючим долучитися до дружної гуртківської родини нагадуємо, що Обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді знаходиться в Полтаві за адресою: вулиця Покровська, 38, – це неподалік зупинки громадського транспорту “5-та школа”. Використайте прекрасну можливість організувати дозвілля своїх дітей із перспективою для їхнього майбутнього!

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.