Спортивна слава Полтавщини

Відзначивши високі здобутки полтавських спортсменів на міжнародних і всеукраїнських змаганнях, Валерій Пархоменко підкреслив, що в області приділяється велика увага розвитку фізкультури і масових видів спорту. Зокрема нині видатки на цю галузь складають близько 14 мільйонів гривень. На урочистому зібранні наголошувалося, що обласною програмою щороку передбачено будівництво чотирьох спортивних майданчиків зі штучним покриттям.

Було відзначено успішний виступ вихованців полтавського спорту на Параолімпійських іграх, що завершилися в Лондоні. На їхньому рахунку – 4 золоті, 5 срібних і 2 бронзові медалі цього спортивного турніру мужніх людей.

Серед учасників урочистостей була майстер спорту міжнародного класу Ганна Мельниченко, яка представляла нашу область на ХХХ літніх Олімпійських іграх у Лондоні. Вона увійшла до десятки кращих семиборців Олімпіади-2012.

– Десяте місце на Олімпіаді – це, звісно, добре, оскільки багато хто змагається хоча б за шанс поїхати туди. Та все ж я сподівалася на вищі результати, однак, на жаль, цього разу не склалося. Втім, попереду – нові старти, і я зроблю все від мене залежне, щоб примножувати спортивну славу Полтавщини, – запевнила Ганна Мельниченко.

Кращим представникам спортивної громадськості області було вручено почесні відзнаки.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.