Фантазії із каменю і бетону

Створив 8 робочих місць. Робота переважно сезонна, найбільше навантаження припадає на літній період – традиційний час будівництва і впорядкування. На вулицях райцентру багато плитки виробництва саме його ПП. Загалом чимало дворів, територій підприємств, парків у різних містах і селах прикрашають зроблені тут вироби.

– Найголовніше для мене – добрі слова споживачів, – говорить Дмитро Шовкопляс.

Підприємство має кілька грамот Новосанжарської районної ради, селищної ради за співпрацю і якісно виконані замовлення з благоустрою.

Закінчивши в 1993 році Полтавський будівельний інститут, інженер-будівельник за фахом працював у різних сферах. Згодом зайняв свою нішу в царині благоустрою територій і виробництва залізобетонних виробів. Багато було вкладено в те, щоб занехаяний двір колишньої автоколони перетворити в сучасне невелике підприємство із замкненим циклом, необхідною технікою, складськими приміщеннями. Пісок привозять із Кременчуцького річкового порту, щебінь – із найближчих кар’єрів. І з’являються витвори з каменю і бетону – поєднання фантазії і практичності: звірі й птахи, садові клумби-вазони, цегла, огорожі для палісадників… Дбайливому господарю багато чого треба. Тож замовників не бракує.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.