У Полтаві – найчарівніші пані

Відкрити завісу таємниці навколо чарівних жінок, їхніх характерів, уподобань, життєвих успіхів і прагнень допомогли їхні діти, родичі, друзі й колеги в конкурсному епізоді “Про тебе, любу, ми зараз розкажемо”. Приміром, Вікторія Маметкулова не боялася в своєму житті міняти міста і країни, Ірину Тимо представили як “найкращу в світі свекруху”, Юлія Риндак обрала життєвим девізом такі слова: “Якщо ви народжені без крил, не заважайте їм рости”…

Ці жінки – успішні в своїх професіях, бізнесі, прекрасні дружини, мами, подруги, господині. Голова журі, голова обласного відділення Українського фонду культури, заслужений працівник культури України Олександра Сидоренко наголосила, що конкурс “Пані Полтавщини” проводиться вшосте і мета його – утвердження образу сучасної жінки на високому щаблі соціального визнання, допомога жінці самореалізуватися і досягти успіхів. Він є відбірним на всеукраїнські та міжнародні дійства.

Другий конкурсний епізод цьогорічного шоу присвячувався головній спортивній події року в країні – Євро-2012 – і пропаганді здорового способу життя. Учасниці демонстрували свої фізкультурні вміння, презентуючи певний вид спорту і відповідний одяг. Вікторія Жирова, котра разом із своєю родиною торік виборола титул найспортивнішої сім’ї України, придумала спортивно-хореографічний парад; Людмила Цись у формі полтавської “Ворскли” забивала голи у символічні ворота й підкорила акробатичну піраміду; Олена Броннікова презентувала себе тренером з аеробіки; Вікторія Степанова перемогла всіх суперників у єдиноборствах; Ірина Бланкіна представила давнє японське бойове мистецтво. Одне слово, полтавки довели, що рух – це життя.

Вирішальним і найцікавішим стало третє випробування конкурсанток – “Полтавки мають таланти”. Серед захоплень жінок переважали танці. Справжнім маленьким спектаклем, що вразив глядачів і журі, став номер Вікторії Степанової до Дня Перемоги – віршований монолог у солдатській шинелі, кадри кінохроніки, заспівана нею пісня воєнних років і квіти ветеранам у залі. Олена Броннікова у власноруч пошитому вбранні з оригінальним оздобленням показала свої вишиті картини. Людмила Цись прямо на сцені намалювала білою фарбою з блискітками фігуру футболіста з м’ячем і символіку Євро-2012. Ірина Тимо представила сцени з п’єси Бернарда Шоу…

Найбільше номінацій і призів виборола Вікторія Степанова. Вона стала переможницею інтернет-голосування, “Пані талант” і володаркою титулу “Пані Полтавщини-2012”. Чимало титулів отримала Вікторія Жирова, зокрема “Пані преса” і “Перша віце-пані”. “Другою віце-пані” стала Вікторія Маметкулова, “Третьою віце-пані” – Ірина Тимо, “Пані ерудицією”, “Пані глядацьких симпатій” – Юлія Риндак, “Пані чарівна українська мова” – Людмила Цись, “Шляхетна пані” – Ірина Бланкіна, “Пані спорт” – Олена Броннікова. Переможниці й номінантки отримали призи та подарунки від спонсорів – ювелірного торгового дому, косметичних компаній, туристичних фірм тощо, подарункові сертифікати, а також запрошення на всеукраїнські конкурси і церемонії. Конкурс проводився при підтримці обласного відділення Українського фонду культури, обласного творчого об’єднання “КЛАРС”, відділу у справах сім’ї та молоді ОДА, міського голови Полтави.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.