“Зоря Полтавщини” – наша газета”

– Завжди є серед наших клієнтів і ті, хто уже точно визначився, яке друковане видання хоче бачити в своїй поштовій скриньці, – розповідає інструктор із передплати Надія Козинець, – і ті, хто просить допомогти зорієнтуватися. Людям, які бажають отримувати універсальне видання, котре було б цікаве у розрізі й політики, й економіки, й культури, спорту та ще й друкувало різні життєві історії, радимо "Зорю Полтавщини".

– Багатьох постійних передплатників "Зорі Полтавщини" знаємо особисто й, помітивши їх у центрі поштового зв'язку, можемо не запитувати, передплату на яке видання вони прийшли продовжити – своїм уподобанням такі люди не зраджують, – продовжує колега Надії Козинець Тамара Кахичка. – А новачкам пропонуємо переглянути кілька номерів газети, і вони з приємністю відзначають, що неочікувано віднайшли на шпальтах якусь цікаву публікацію про полтавські міста та села, з котрими їх пов'язують власні спогади чи родинні зв'язки, а буває, що в героях публікацій впізнають своїх непересічних земляків. Після такого відкриття їхній вибір, звісно, визначений, і вони говорять: “Зоря Полтавщини” – наша газета”.

Лохвичанин Анатолій Михайлович Бондаренко вже на пенсії, тож вільний час колишнього механіка-будівельника тече за десятиліттями "відпрацьованим" розпорядком, і "Зоря Полтавщини" в ньому значиться. Єдиний, хто може внести в читацькі плани чоловіка корективи, щоправда, вже давно цілком звичні, – так це дружина Олександра Григорівна, бо також любить "Зорю…"

– Цінуємо вашу газету за змістовну наповненість, – говорить чоловік, – за те, що вона поважає в нас читача й пропонує тільки виважені, глибокі публікації.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.