Докучаєвські, найвищі стандарти якості

А днями ТОВ “АПК “Докучаєвські чорноземи” знову приймало гостей, які приїхали на відкриття іншого виробничого об’єкта, без якого неможливо виготовляти якісну м’ясну продукцію у замкненому циклі, – Карлівського м’ясокомбінату. Серед почесних гостей – голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко, начальник головного управління ветеринарної медицини в Полтавській області Сергій Аранчій, директор асоціації “Полтавацукор”, Герой Соціалістичної Праці Євген Золотарьов, депутат Харківської обласної ради Олександр Абросімов, голова Карлівської РДА Олексій Кобченко, голова райради Петро Світлик, міський голова Карлівки Володимир Слєпцов, голова Машівської РДА Олександр Прокопенко, представники банківських установ, фірм – постачальників обладнання, керівники господарств.

Голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко у виступі  на урочистостях з нагоди відкриття Карлівського м’ясокомбінату наголосив:

– Ця подія свідчить про те, що рада засновників агропромислової компанії “Докучаєвські чорноземи” робить правильні кроки, які спрямовані на зміцнення лідерських позицій Полтавщини у сільськогосподарському виробництві, зокрема в тваринництві. Попереду в нас – реалізація ще кількох значних інвестиційних проектів, спрямованих на збільшення обсягів виробництва і переробки в нашій області м’яса і молока.

Голова ради засновників ТОВ “АПК “Докучаєвські чорноземи” Андрій Сокіл розповів, що м’ясокомбінат, оснащений сучасним обладнанням, працюватиме за принципом замкненого циклу із дотриманням усіх обов’язкових санітарних норм і вимог.

На дегустації перших зразків фірмової продукції Карлівського м’ясокомбінату було представлено близько 20 сортів ковбас. Усі вони, за словами виробників, виготовлятимуться тільки  із натуральних інгредієнтів і без штучних добавок.

– Стратегія роботи нашої компанії – йти від рослинництва до глибокої переробки продукції, – підкреслив голова ради засновників ТОВ “АПК “Докучаєвські чорноземи” Андрій Сокіл. – Відкриття Карлівського м’ясокомбінату – це один із етапів реалізації наших стратегічних планів. Рішення про спорудження переробного підприємства загальною потужністю до 30 тонн ковбасних і м’ясних виробів на добу було ухвалене рік тому. І ми його втілили в життя. На м’ясокомбінаті виготовлятиметься близько 30 видів конкурентоспроможної продукції. Купити її можна буде й у наших фірмових магазинах “Домашній смак”, і в широкій торговельній мережі.

У найближчих планах ТОВ “АПК “Докучаєвські чорноземи”, за словами Андрія Сокола, – спільне з іноземними партнерами будівництво вертикально-інтегрованого птахокомплексу для виробництва і переробки екологічно чистого індичого м’яса.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.