Світлій пам’яті Володимира Михайловича САДОВОГО

Народився Володимир Садовий 2 серпня 1954 року в селі Лівенське Новосанжарського району. Після закінчення восьмирічної школи навчався в Одеському фінансовому технікумі. З 1972 року розпочав трудову діяльність на посаді інспектора державних доходів Кобеляцького районного фінансового відділу. В 1972– 1974 pp. проходив службу в армії. По закінченні служби, в 1974 році, призначений на посаду інспектора, а згодом – старшого економіста Полтавського обласного фінансового відділу. Навчався у Полтавському сільськогосподарському інституті. У 1978 році переведений на посаду начальника інспекції держдоходів Лубенського районного фінансового відділу, з 1985 року – завідуючий Лубенським райфінвідділом. У травні 1986 року брав участь у ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи; ліквідатор наслідків аварії на ЧАЕС І категорії.

У 1990 році, з моменту утворення, очолив Державну податкову інспекцію по Полтавській області; в 1996 році у зв’язку з реорганізацією призначений головою Державної податкової адміністрації в області. Мав персональне звання “державний радник податкової служби II рангу”, нагороджений нагрудним знаком “Почесний працівник Державної податкової служби України”. У 1997 році за станом здоров’я вийшов на пенсію. З 1998 по 2006 рік обирався головою обласної ради профспілки працівників органів державної податкової служби. За сумлінну працю нагороджений Почесною грамотою Всеукраїнської профспілки працівників органів ДПС.

Володимир Михайлович Садовий належить до когорти тих службовців, які стояли біля витоків формування і становлення незалежної України. Завдяки його наполегливій праці було закладено фундамент успішної роботи податкової служби Полтавської області. Діяльність Володимира Михайловича із вдячністю і глибокою шаною згадують колеги по фінансовому управлінню, працівники податкової служби, керівники підприємств – полтавська громада, всі, хто знав його і мав честь працювати з ним пліч-о-пліч.

Схиляємо голови у глибокій скорботі за фахівцем, який всього себе присвятив справі становлення і захисту системи державних фінансів. Людина виняткової порядності, принциповості, честі й скромності, яка завжди буде зразком справжнього державного службовця та керівника, навічно залишиться у нашій пам’яті.

Висловлюємо щирі співчуття родині покійного.

О.В.Удовіченко, І.М.Момот, В.Ф.Животенко, В.В.Онищенко, О.Є.Адамович, Б.П.Галушко, В.В.Замикула, О.М.Коваль, В.О.Пархоменко, В.М.Шадчнєв, В.О.Марченко, Архієпископ Полтавський і Миргородський Филип, М.І.Андрусенко, В.В.Андрієнко, В.І.Аранчій, С.В.Аранчій, О.М.Бабаєв, А.М.Бакун, Н.П.Батрак, Г.П.Білоус, М.І.Бугрій, О.М.Васильєва, Л.М.Вернигора, В.М.Вертелецький, М.М.Ганнущенко, Л.О.Голуб, І.О.Гопей, В.В.Гришко, Г.Ф.Гринь, О.Б.Дроботенко, В.В.Жадан, М.М.Ждан, В.М.Ждан, М.В.Загірняк, В.П.Задорожний, М.Ю.Карасик, О.В.Касмінін, О.Ю.Кива, К.Д.Клавдієва, І.О.Клочко, О.У.Клочко, С.Д.Кожемяко, М.М.Кривошей, П.А.Кропивка, Т.М.Колотілова, Л.В.Корнієнко, Б.П.Лизун, О.І.Литвиненко, В.П.Лисак, О.О.Лукін, М.І.Ляпаненко, О.Ф.Мамай, М.Ю.Манжос, А.В.Матковський,  М.О.Матора, В.І.Мирошниченко, А.М.Миронов, С.Г.Міщенко, С.Л.Москаленко, О.О.Нестуля, Р.Л.Овчаренко, М.І.Омелькін, В.М.Оніщенко, В.О.Онищенко, В.О.Орлов, Д.В.Орлов, Ж.Г.Павленко, В.Г.Паламарчук, М.П.Перепелиця, Ю.О.Петрук, І.А.Піддубний, В.О.Пожечевський, О.В.Полієвець, І.П.Пушко, П.П.Ріжка, Г.В.Руденко, В.Г.Руденко, В.К.Руденко, М.Ф.Сасун, Г.П.Семеновська, А.О.Сокіл, Ф.Ф.Соколенко, М.І.Степаненко, Н.В.Сухорукова, О.М.Тонков, М.Г.Тягнирядно, І.М.Улітько, Г.І.Фасій, Е.В.Федосов, М.О.Хворостян, В.А.Ціленко, О.В.Чепурний, О.І.Черчатий, Б.В.Чичкало, В.М.Шапошніченко, С.Г.Шевяков, Н.А.Шкоденко, С.Є.Яковлєв.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.