Юні таланти полтавської родини

Хлопці й дівчата віком 9–16 років із багатодітних, малозабезпечених родин, сироти, які виховуються в сім’ях, – загалом близько 70 учасників – змагалися у номінаціях: образотворче, декоративно-прикладне мистецтво, вокал, хореографія, музичне виконання, художнє читання, оригінальний жанр. Юні полтавці представили малюнки, виготовлені власноруч м’які іграшки, рукоділля, а також пісні, музичні твори, виконані на різних інструментах, танці країн світу. Багато творів і малюнків були присвячені родинним цінностям – мамам, братам і сестрам, рідному краю.
– Такий конкурс є одним із найяскравіших заходів для дітей із простих родин, які не завжди мають матеріальні можливості для розвитку. Для них це – можливість продемонструвати свій талант, отримати досвід виступів на сцені, позмагатися, впевнитися у своїх силах. Нині тривають міські та районні конкурси. Їхні переможці візьмуть участь в обласному турі, що відбудеться 18 березня. Переможці обласного етапу поїдуть на відпочинок до “Артеку” і представлятимуть Полтавщину в фінальному всеукраїнському турі, – повідомила голова журі, депутат обласної ради Руслана Крайнова.
Перші місця у міському турі конкурсу в різних жанрах здобули, зокрема, Наталія Сіроштан, Олександр Харченко, Арсен Сіркович, Марія Каплунова, Софія Журавльова. Усі учасники отримали заохочувальні призи.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.