Крижані баталії “Півострова любові”

Взимку його використовуватимуть для ігор у хокей із шайбою, а влітку – для пляжного волейболу. До речі, у 2010 році цей проект визнали переможцем обласного конкурсу програм розвитку територіальних громад Полтавщини, заснованого обласною радою. Відповідно до рішення обласної ради на його реалізацію з обласного бюджету торік виділено 50 тисяч гривень.

Новозбудований майданчик – лише перший із запланованих об'єктів зони відпочинку. В урочистостях з нагоди його відкриття взяли участь заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Валерій Пархоменко, заступник голови обласної ради Володимир Марченко.

Після урочистостей відбувся матч чемпіонату області з хокею з шайбою між командами "Котельва" та "Полтава-1", присвячений 23-ій річниці виводу радянських військ з Афганістану та Року спорту і здорового способу життя. З рахунком 14:4 перемогли гості.

***

Нещодавно льодовий майданчик відкрили також у Чутовому. На честь цієї події в райцентрі пройшов турнір із хокею за участю трьох команд: місцевої – "Чутівські вепри" та полтавських – "Кальвадос" і "Коломак". У матчах зафіксовані такі результати: "Чутівські вепри" – "Кальвадос" – 6:2, "Коломак" – "Кальвадос" – 2:3, "Чутівські вепри" – "Коломак" – 5:0. Таким чином команда господарів на радість численних уболівальників стала переможницею льодових змагань.

***

Зусиллями місцевих любителів хокею облаштували льодовий майданчик і в Кобеляках. Тож відтепер місцева команда матиме домашнє поле для проведення турнірів із хокею з шайбою, а всі аматори – можливість стати на ковзани.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.