Молодіжні проекти

Зокрема розроблений вчителями та учнями Дмитрівської ЗОШ проект “Стежинами рідного краю” спрямований на формування національної свідомості та патріотизму у школярів. Упродовж трьох років проект реалізовуватимуть за кількома напрямами: історія села часів Великої Вітчизняної; допомога ветеранам війни і людям похилого віку; національні традиції та ремесла; будинок захищеної старості та інше.

Розробники проекту планують зібрати аудіоматеріали про ветеранів війни, визначних земляків і людей похилого віку, зорганізувати волонтерську роботу з надання допомоги літнім односельцям. Такі наміри готові підтримати й депутати сільської ради на чолі з сільським головою Антоніною Прядко.

Інший проект – Комсомольської школи № 4 “Тепло дитячих сердець” – спрямовано на організацію змістовного дозвілля дітей-інвалідів і допомогу батькам у комунікативному розвитку таких дітей. Навчання англійської мови, проведення психологічних тренінгів та організація змістовного дозвілля будуть основними складовими проекту.

Учасників слухань привітали міський голова Комсомольська Сергій Супрун і секретар міської ради Світлана Калашнік. Члени постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, сім’ї та молоді Комсомольської міської ради поточного року вирішили також взяти безпосередню участь у реалізації молодіжних проектів, виступивши у ролі їхніх кураторів.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.