Протидія злочинності й корупції

Забезпечуючи законність у регіоні, за участю органів прокуратури відшкодовано майже 133 млн грн, у тому числі понад 42 млн грн – до бюджету.

Знижено заборгованість зі сплати за користування майновими паями – майже на мільярд гривень; по розрахунках за спожитий природний газ – на 27 мільйонів. Тільки упродовж грудня погашено 800 млн грн податкового боргу.

Водночас викликав занепокоєння ріст кількості злочинів, скоєних у громадських місцях особами та підлітками, які раніше скоювали злочини. Практично 70% умисних вбивств скоєно у стані алкогольного сп'яніння та майже третина – раніше судимими.

Щодо протидії корупції, то минулого року досудове слідство закінчено у 56 кримінальних справах зазначеної категорії, з яких кожна п'ята – про хабарництво.

Учасники наради констатували, що найбільш ефективна протидія злочинності можлива лише за тісної взаємодії правоохоронців, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

У роботі наради взяли участь заступник голови облдержадміністрації Борис Галушко та заступник голови обласної ради Володимир Марченко.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.