До уваги майбутніх абітурієнтів

Перелік документів, необхідних для реєстрації: копія паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям, по батькові та датою народження) або свідоцтва про народження (для осіб, яким станом на 1.09.2011 року не виповнилося 16 років); копія документа про повну загальну середню освіту (для випускників минулих років); довідка з місця навчання за зразком Українського центру оцінювання якості освіти для осіб, які здобудуть повну загальну середню освіту в 2012 році; дві ідентичні фотокартки розміром 3×4 см; висновок закладу охорони здоров’я про необхідність створення особливих (специфічних) умов проходження ЗНО (у разі потреби їх надають особи, які мають захворювання, що можуть бути перешкодою для участі у тестуваннях); копія документа про зміну прізвища, імені, по батькові (для осіб, у документах яких є розбіжності в особових даних); переклади документів державною мовою, завірені нотаріально (для осіб, які подають документи, оформлені іноземною мовою); і ЗАЯВА – РЕЄСТРАЦІЙНА КАРТКА. Сформувати її можна самостійно, скориставшись програмою створення ЗАЯВИ – РЕЄСТРАЦІЙНОЇ КАРТКИ або звернувшись до пунктів реєстрації у Полтаві, Кременчуці, Лубнах, Миргороді.

На копіях документів, які надаються для реєстрації, написати: згідно з оригіналом, поставити особистий підпис і зазначити власне прізвище, ініціали та дату засвідчення копії.

Варто зауважити, що надіслати підбірку документів необхідно не пізніше 20 лютого на адресу відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. Пересилку документів бажано здійснити цінним листом із описом вкладення. Мешканцям Полтавської області потрібно надсилати підбірку документів до Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти за адресою: майдан Свободи, 6, кімн. 463, м. Харків, 61022.

Зареєстровані учасники тестування отримають рекомендований лист із: бланком СЕРТИФІКАТА зовнішнього незалежного оцінювання із власною фотографією; РЕЄСТРАЦІЙНОЮ КАРТКОЮ абітурієнта; інформаційним бюлетенем “Зовнішнє незалежне оцінювання 2012 рік”; повідомленням про створення особливих умов проходження зовнішнього оцінювання (для осіб, які надали відповідний висновок закладу охорони здоров’я).

Після отримання СЕРТИФІКАТА перевірте наявність на сайті Українського центру оцінювання якості освіти (www.testportal.gov.ua) інформаційної сторінки, доступ до якої здійснюється за номером СЕРТИФІКАТА та pin-кодом, зазначеним у ньому.

На інформаційній сторінці буде розміщено: у квітні – запрошення-перепустку із зазначенням місця розташування пункту тестування, дати, предмета та часу початку ЗНО, яке можна роздрукувати самостійно (крім того, запрошення-перепустка буде надсилатися поштою); у червні – інформаційну картку із результатами ЗНО, яку необхідно роздрукувати самостійно.

Причини відмови абітурієнту в реєстрації на ЗНО: надіслані не всі документи, необхідні для здійснення реєстрації; неналежно оформлено ЗАЯВУ – РЕЄСТРАЦІЙНУ КАРТКУ; зазначені в ЗАЯВІ-РЕЄСТРАЦІЙНІЙ КАРТЦІ недостовірні дані; подано заяву пізніше встановленого терміну (визначається за поштовим штемпелем відправлення).

У випадку відмови у реєстрації на ЗНО абітурієнт отримає відповідне повідомлення. Заяву на реєстрацію можна надіслати ще раз, усунувши всі попередні недоліки при оформленні документації.

Якщо протягом трьох тижнів із моменту відправлення реєстраційних документів абітурієнт не отримує СЕРТИФІКАТ або лист із відмовою в реєстрації, йому слід звернутися до відповідного регіонального центру (для мешканців Полтавської області – Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти).

Кожна особа, яка зареєструвалася для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, має право внести зміни до реєстраційних даних протягом часу, відведеного на реєстрацію, шляхом повторної реєстрації.

Для повторної реєстрації, крім документів, зазначених вище, особа повинна додатково надати раніше отриманий СЕРТИФІКАТ, що анулюється.

У разі відмови від проходження зовнішнього незалежного оцінювання абітурієнт повинен повернути сертифікат з відповідною заявою до пункту реєстрації протягом часу, відведеного на реєстрацію.

Для виготовлення дубліката втраченого або пошкодженого СЕРТИФІКАТА звертайтеся до Харківського РЦОЯО. Виготовлення дубліката СЕРТИФІКАТА здійснюється за кошти фізичної особи, яка його замовляє.

Увага!

Не ламінуйте СЕРТИФІКАТ. Не переклеюйте фотографію. Не руйнуйте голографічну наліпку. Зберігайте документ у пластиковому файлі. Пам’ятайте, що без СЕРТИФІКАТА вас не допустять до складання тестів.

Звертаємо вашу увагу, що особи, які не зареєструвалися в установлені терміни, взяти участь у тестуванні не зможуть, а отже, не матимуть шансів навчатися у вищих навчальних закладах.

Бажаємо успіхів усім абітурієнтам у підготовці та проходженні зовнішнього незалежного оцінювання у 2012 році!

Мережа пунктів реєстрації учасників ЗНО-2012 в Полтавській області

1. Полтавський національний технічний університет ім. Юрія Кондратюка, м. Полтава, проспект Першотравневий, 24, тел.: (05322) 7-38-67, 56-16-04, 56-18-97.

2. Полтавський національний технічний університет ім. Юрія Кондратюка, м. Полтава, вул. Жовтнева, 42-а, тел. (05322) 2-56-99.

3. Полтавський університет економіки  і торгівлі, м. Полтава, вул. Коваля, 3, тел. (0532) 50-94-11.

4. Полтавський національний педагогічний університет ім. В.Г.Короленка, м. Полтава, вул. Остроградського, 2, тел. (05322) 2-58-37.

5. Полтавська державна аграрна академія м. Полтава, вул. Г.Сковороди, 1/3, тел. (0532)61-26-63.

6. Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського, м. Кременчук, вул. Першотравнева, 20, тел. (05366) 3-20-02.

7. Кременчуцьке педагогічне училище ім. А.С.Макаренка, м.Кременчук, вул. Л.Чайкіної, 33,тел. (05366) 5-33-01.

8. Лубенський лісотехнічний коледж, м.Лубни, вул. Тернавська, 21, тел. (05361)7-73-08.

9. Миргородський художньо-промисловий коледж ім. М.В.Гоголя Полтавського національного технічного університету ім. Юрія Кондратюка, м.Миргород, вул. Гоголя, 146, тел. (05355) 4-64-42.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.