Найсмачніші продукти – “З рідного краю”

А рік тому засновник і директор ТОВ “Олкруп” Олександр Виноградов (на фото) викупив об’єкт незавершеного будівництва, щоб розширити виробництво продукції торгової марки “З рідного краю”. Нині там знаходиться основний цех підприємства, в якому виготовляють олію кількох видів, а також крупи та паливні брикети. Одночасно в деяких приміщеннях тривають ремонтні роботи.

– Незабаром будуть введені в дію теплогенератор, теплообмінник і сушарки, які працюватимуть на відходах олійного виробництва, – ділиться найближчими планами на майбутнє Олександр Іванович.

Історія ТОВ “Олкруп” почалася більше 10 років тому з невеликої олійниці у Жовтневому Решетилівського району, яку облаштували у приміщенні колишньої котельні. Спочатку виготовляли один вид олії, поступово виробництво почало розширюватися, а з ним – і асортимент продукції. Нині у Жовтневому знаходиться фасувальний цех соняшникового насіння та олії. Вся продукція, яку виробляє ТОВ “Олкруп”, – сертифікована. Через дистриб’юторську мережу товариства вона доставляється в різні куточки нашої області. В перспективі – вихід на загальноукраїнський ринок і відкриття власних представництв у кожному регіоні. У засновника і директора товариства Олександра Виноградова в планах – ще й відкриття ковбасного цеху. Ковбаси торгової марки “З рідного краю” будуть із натурального м’яса і високої якості, запевняє Олександр Іванович.

На обох промислових майданчиках ТОВ “Олкруп” як альтернативне паливо використовують відходи переробки соняшнику. До цього спонукала проблема їх утилізації. Вивозити тонни соняшникового лушпиння було дуже дорого та й нікуди. Тож і вирішили знайти йому застосування. Внаслідок зменшення споживання газу вдалося здешевити продукцію. Згодом виникла ідея виготовляти паливні брикети. Від самого початку ця продукція користується популярністю, бо вона екологічно чиста і до того ж набагато дешевша, ніж інші види палива.

– Ми надаємо перевагу обладнанню українських виробників. Це знову ж таки економно, бо аналогічна техніка закордонного виробництва значно дорожча. Та й треба, зрештою, підтримувати вітчизняного виробника, – зазначив Олександр Виноградов під час невеликої екскурсії в цех, де фасують соняшникове насіння.

…У конторі товариства поруч зі зразками продукції торгової марки “З рідного краю” – грамоти й подяки районної влади за допомогу людям поважного віку, підтримку бібліотеки села Жовтневе, активну участь у житті місцевої територіальної громади. Це свідчення того, що директор ТОВ “Олкруп” Олександр Виноградов сповідує соціально відповідальний бізнес.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.