“Говорить Комсомольськ”

Формували текст передач керівник агітштабу, котрий з часом став першим професійним журналістом у місті, Іван Бурдим і піонервожата школи №16 Жанна Волинчук. Обов’язки оператора виконував начальник  дільниці зв’язку Анатолій Глазуненко. Півгодинна передача звучала кожного четверга у вечірній час. 1983 року міське радіо отримало офіційний статус і до 1990 року знаходилось у підпорядкуванні Міністерства зв’язку України. Згодом редакція міського радіомовлення увійшла до складу комунального підприємства “Редакція газети “Громадська думка”, яку очолює Тетяна Терен. Щоденний, крім вихідних, вихід в ефір нині забезпечують відповідальні редактори Наталія Степаненко та Раїса Матусевич і звукооператор Анна Галка. Цей творчий колектив крокує в ногу з часом, готуючи для слухачів об’єктивні, завжди актуальні та оперативні новини. І хоча за останні роки інформаційний світ заполонили електронні ЗМІ, усе ж дротове мовлення у Комсомольську залишається актуальним.

Тож у день ювілею колектив редакції міського радіо та його ветеранів привітав міський голова Сергій Супрун. Подякувавши всім, хто у різний час працював у редакції міського радіо, він наголосив, що головними показниками їхньої роботи було і є відповідальне та творче ставлення до справи, зваженість і об’єктивність у висвітленні подій. Грошовий сертифікат на придбання нового комп’ютера став доречним і бажаним подарунком від міської влади для нинішніх працівників, а кожного з ветеранів вшанували індивідуально.

– Ми якомога повніше намагаємося задовольнити інформаційні потреби наших слухачів. За що висловлюємо велику вдячність нашим засновникам – міській владі, – зазначила Наталія Степаненко.

Колектив “Зорі Полтавщини” щиросердно вітає ювілярів із славною датою творчої діяльності й зичить нових творчих здобутків, міцного здоров’я, здійснення планів і нових цікавих проектів.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.