Конкретні справи влади й громади

Олександр Удовіченко відвідав ряд об’єктів, які забезпечать нові робочі місця. Серед них – фермерське господарство в селі Заріг. Тут, викупивши старий молокозавод і придбавши новітнє обладнання, розпочали модернізацію молочного цеху. В селі також триває реконструкція місцевого дендропарку, який є пам’яткою садово-паркового мистецтва. На це з обласного бюджету виділено 200 тисяч гривень. Вже облаштовано пішохідні доріжки та фонтан. На черзі – освітлення.

Голова облдержадміністрації побував у новому районному центрі зайнятості. Заклад забезпечить надання населенню послуг якісно вищого рівня. Нині тут завершують встановлення комп’ютерного обладнання, і вже незабаром пройде перший великий захід – ярмарок пропозицій громадських робіт.

 Олександр Удовіченко також поспілкувався з журналістами регіональних ЗМІ.

– Є питання, які на місцях не вирішуються через брак фінансових ресурсів, тому люди звертаються до обласного керівництва. Для цього опрацьовуються відповідні програми, – наголосив він. – Однак одразу все вирішити неможливо. Але є речі, які не потребують  значних капіталовкладень, а вимагають спільних зусиль громади. Добре, що керівники місцевих господарств підтримують розвиток соціальної сфери сіл.

Оржицький район – один із найвіддаленіших, тому обласна влада концентрує зусилля для вирішення порушених питань. У першу чергу це стосується районної лікарні та зміцнення первинної ланки медицини. Особлива увага – розв’язанню проблем Лазірок, які накопичувалися роками. Вона буде підкріплюватися конкретними справами, підкреслив Олександр Удовіченко.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.