Спортивна легенда краю

Справжнього тріумфу Володимир Кисельов досяг у 1980 році на XXII Олімпійських іграх у Москві. Виборовши олімпійське "золото", встановив рекорд у штовханні ядра – 21 м 35 см, який залишався неперевершеним протягом 16 років. Потім були ще чотири роки перемог та рекордів. Після завершення спортивної кар'єри займався пропагандою здорового способу життя. А у 2001 році знову повернувся у спорт. І відразу переміг – на чемпіонаті світу серед ветеранів у Австралії.

Володимир Кисельов – спортивна легенда нашого краю. Так його і називали колеги та друзі, які прийшли привітати чемпіона. Серед них – заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Валерій Пархоменко, начальник управління з питань фізичної культури і спорту ОДА Віктор Пожечевський, головний спеціаліст Національного олімпійського комітету України Анатолій Габелко, ветерани спорту, тренери та провідні спортсмени з легкої атлетики.

Чемпіон отримав квіти, подарунки й щирі овації. На його адресу прозвучало чимало теплих, добрих слів. Ветерани ж, вітаючи ветерана, неодноразово наголошували, що молоді є з кого брати приклад, щоб у майбутньому теж підкорити "золоту" олімпійську вершину, примноживши спортивну славу Полтавщини.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.