Відповідальне партнерство

Сприяє цьому програма модернізації та реконструкції виробництва, яка широко впроваджується упродовж останніх років і передбачає спрямування значних коштів на закупівлю сучасного обладнання й техніки. У планах на 2012 рік – оновлення переробного комплексу. Зокрема збагачувальної фабрики та цеху виробництва котунів. Це сприятиме випуску високоякісної залізорудної продукції, яка на світовому ринку користується великим попитом. Планове завдання 2012 року – випуск 12 млн т котунів.

Стосовно соціальних програм, які діють на ПГЗК у рамках проектів “Соціальний захист і розвиток” та “Благодійний фонд “Полтавський ГЗК”, Віктор Лотоус запевнив, що у керівництва акціонерного товариства є прагнення зберегти традиційну практику наповнення благодійного фонду, за рахунок якого у Комсомольську реалізують міські програми. Це – освітлення вулиць, дитсадків, житлового фонду, ремонти доріг, придбання медикаментів і пального, облаштування пандусів, зубопротезування, дитяче харчування, реабілітація дітей-інвалідів у Кременчуцькому реабілітаційному центрі, фінансування міської лікарні, а також матеріальна допомога соціально незахищеним громадянам.

Не секрет, що саме соціально відповідальна партнерська співпраця з боку трудового колективу ПАТ “Полтавський ГЗК” сприяє розвитку наймолодшого міста Полтавщини – Комсомольська. Тільки минулого року благодійним фондом ГЗК надано допомогу на реалізацію міських соціальних програм на суму близько 3,6 млн грн. Поточного року ця сума не буде меншою, наголосив Віктор Лотоус.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.