Олег Кензов: на порозі перемоги?

Олег нещодавно розповів, що не сподівався на перемогу – в кастингу взяв участь, бо його переконав це зробити один із друзів. Профільної музичної освіти він не має, закінчив Полтавський педагогічний університет імені В.Г. Короленка за спеціальністю “Психологія, соціальна педагогіка”, до проекту працював у клубах, проводив різні вечірки та заходи. Глядачі визнали його одним із 12-ти кращих співаків шоу, хоч загалом, аби потрапити до проекту, треба було змагатися з більш ніж 30 тисячами учасників кастингу.

Щоб проголосувати за Олега, потрібно відправити SMS-повідомлення із текстом 01 на номер 7766 або зателефонувати за номером 0-900-102-001 (з одного телефонного номера зараховується тільки один голос).

На запитання журналістів про те, на що витратить гроші в разі перемоги, Олег відповів: “Куплю власну студію, запишу альбом, потрачу гроші на розкрутку, зйомки кліпів та їх ротацію. Але тільки один мільйон, бо другий хочу віддати Ромі Веремейчику, котрий в шоу не дійшов до фіналу”. Девіз Олега – “Краще трудитися з любов’ю, ніж любити з трудом”.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.