Перспективи цифрового телебачення

На колегії констатувалося, що “цифра” дасть змогу досягти майже повного покриття території області програмами ОДТРК “Лтава” (нині – 75 відсотків). Для цього до кінця січня буде задіяно десять телевеж. У числі перших можливість працювати “в цифрі” отримали обласна державна телерадіокомпанія “Лтава” та кременчуцька телекомпанія “Візит”. Про результати проведеної роботи поінформував генеральний директор ОДТРК “Лтава” Микола Ляпаненко.

Начальник головного управління інформаційної та внутрішньої політики Микола Перепелиця підкреслив, що впровадження цифрового телевізійного мовлення на Полтавщині здійснюється більш активними темпами, ніж в інших регіонах. Цьому сприяє відповідна обласна програма, яка була розроблена управлінням і затверджена сесією обласної ради.

Учасники засідання ознайомилися з роботою карлівської телекомпанії “Контакт”, відзначивши творчі досягнення колективу, зокрема дитячої студії. У роботі колегії взяла участь представник Національної ради України з питань телебачення й радіомовлення Лілія Миронович.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.