Бюджетні кошти використано за призначенням

У ході пленарного засідання начальник УДДУПВП у Полтавській області, генерал-майор внутрішньої служби Микола Ісаєв поінформував членів постійної комісії обласної ради з питань забезпечення законності та правопорядку про стан використання коштів обласного бюджету в рамках реалізації Програми сприяння соціально-виховній роботі із засудженими в установах кримінально-виконавчої служби Полтавської області на 2011– 2012 роки. Зокрема констатувалося, що згідно з рішенням третьої сесії обласної ради шостого скликання установам виконання покарань області на реалізацію основних напрямків Програми було виділено з обласного бюджету кошти в сумі 200 тис. грн, які використані у чіткій відповідності із запланованим цільовим призначенням. Крім того, рішенням восьмої сесії шостого скликання Полтавському слідчому ізолятору виділено кошти у сумі 16,6 тис. грн як дофінансування напрямку Програми з облаштування дільниці по утриманню неповнолітніх. Доповідач висловив вдячність обласній раді та облдержадміністрації за розуміння проблем регіональної пенітенціарної системи, підтримку в їх розв’язанні.

Голова постійної депутатської комісії обласної ради Дмитро Хрістов відзначив, що пенітенціарні заклади області зробили значний крок у наближенні до галузевих європейських стандартів, що надані бюджетні кошти освоєно за призначенням і ефективно. Депутат обласної ради Євген Лихожон зауважив, що полтавська виправна система посідає провідні позиції за столичним рейтингом.

З урахуванням обміну думок, що відбувся за участю представників громадських об’єднань, які також взяли участь у зібранні, вирішено продовжити практику виїзних засідань постійної комісії обласної ради з питань забезпечення законності та правопорядку.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.