Команда набуває досвіду

Незважаючи на поразку, “Ворскла” продемонструвала гарну гру і поступилася достойно. У першому таймі німецькі футболісти вже вели – 2:0. Втім, наші земляки наполегливо шукали підходи до воріт господарів. І таки знайшли. Янузі вийшов у штрафний майданчик, де його збив Еггіманн. Арбітр призначив пенальті, який чітко реалізував Безус – 2:1. У другій половині зустрічі “Ганновер” посилив темп гри, притиснувши гостей до власних воріт. Кілька небезпечних моментів, одинадцятиметровий, який відбив Долганський… Гол назрівав. І німці все ж досягли своєї мети, закріпивши переможний рахунок – 3:1. “Ворскла” програла, але за цю поразку не соромно, бо полтавці, на відміну від “Динамо” та “Шахтаря”, які теж завершили свої виступи у єврокубкових турнірах, боролися до останнього.

У цьому матчі наші земляки грали таким складом: Долганський, Краснопьоров, Безус, Маркоскі, Кривошеєнко (Громов, 64), Пєсков, Янузі (Баранник, 86), Селін, Чеснаков, Оберемко (Ткачук, 74), Ребенок.

На післяматчевій прес-конференції головний тренер “Ворскли” Микола Павлов наголосив, що в Лізі Європи команда здобула неоціненний досвід, який знадобиться гравцям у їхній подальшій спортивній кар’єрі.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.