Плани і шляхи їх реалізації

Вони повідомили, що “Cengiz holding” має великий досвід у спорудженні таких об’єктів та будівництві доріг і готова вкласти в будівництво мостового переходу близько 500 мільйонів доларів, але за умови державних гарантій на відшкодування інвестицій.

Олександр Удовіченко зазначив, що вирішення цього питання життєво важливе для області, в ньому також зацікавлені два сусідніх регіони. Однак будівництво мостового переходу через Дніпро в Кременчуці вимагає значних капіталовкладень з боку держави, і черга до нього може дійти лише після завершення спорудження подібного об’єкта в Запоріжжі. Водночас є попередня домовленість з урядом щодо виділення коштів, близько 28 мільйонів гривень, на проектні роботи.

Турецька сторона пообіцяла опрацювати можливі варіанти участі компанії в реалізації цього проекту, у тому числі у вигляді концесії. Враховуючи, що це була перша робоча зустріч, голова облдержадміністрації запропонував представникам фірми підготувати відповідні пропозиції для представлення в уряді. Сторони обговорили можливості реалізації інших інвестиційних проектів щодо розвитку інфраструктури області. В зустрічі також взяли участь заступник голови облдержадміністрації Борис Галушко та заступник Кременчуцького міського голови Володимир Тараторін.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.