Піввіку стабільності й ефективності

За цей час підприємство набуло великого досвіду, стабільного та високотехнологічного розвитку. Головною запорукою цього є найбільший його потенціал – згуртований і професійний колектив. Тож книга – це розповідь про завод і людей, які стояли біля витоків його створення, закладали міцний фундамент сьогодення, звитяжною та наполегливою працею творять майбутнє.

 Як зазначив у вступному слові голова наглядової ради ПАТ “Кременчуцький колісний завод”, повний кавалер ордена “За заслуги” Геннадій Леготкін, у непростих кризових для української економіки 1990-х роках трудовий колектив заводу не тільки зберіг виробництво, але й зміг вийти на нові позиції європейського та світового визнання.

Про все це й можна прочитати на сторінках книги. У дев’яти її розділах послідовно простежуються головні події та здобутки єдиного в Україні підприємства з випуску коліс, вміщено розповіді про виробничі та структурні підрозділи, заслужених людей заводу, його директорів. Над проектом працював колектив під керівництвом заступника голови наглядової ради ПАТ Олександра Слєпиніна. У підготовці матеріалів значну допомогу надали працівники обласного державного архіву, Кременчуцького краєзнавчого музею, архівного відділу міської ради, працівники та ветерани заводу. Всім їм оргкомітет висловлює щиру подяку.

 Віра ІЛЬКОВА.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.