Соціальний хліб не подорожчає

– Цінова пропозиція стосовно закупівлі зерна для формування регіональних ресурсів сьогодні може задовольняти як сільгоспвиробників, так і хлібопекарів, – наголосив голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко. – Вартість однієї тонни продовольчої пшениці становитиме 1600 гривень. Загалом в області треба буде мобілізувати 60 тисяч тонн зерна. Це цілком реальне завдання.

Олександр Удовіченко також звернувся до присутніх на заході голів райдержадміністрацій, щоб вони відповідально поставилися до необхідності якнайшвидше забезпечити здачу хліба в регіональні ресурси.

Керівник ТОВ " Хлібокомбінат "Кулиничі" Володимир Мисик наголосив, що завдяки підписанню минулорічного меморандуму товариство закріпило свою позицію на споживчому ринку Полтавщини, а реалізація цьогорічного меморандуму сприятиме відкриттю в різних районах області ще 60 цілодобово працюючих торговельних закладів, що забезпечить створення ще близько 500 додаткових робочих місць.

У церемонії підписання меморандуму взяли участь перший заступник голови обласної ради Володимир Онищенко, заступники голови ОДА Олена Адамович та Володимир Замикула, міський голова Полтави Олександр Мамай.

* * *

Аналогічні меморандуми про співпрацю також були підписані з ГК "Формула смаку", іншими хлібопекарськими підприємствами.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.