Гольовий феєрверк в Полтаві

Звітний матч вже традиційно розпочався із масованих атак “Ворскли”. Корективи внесла погода – після зливи поле стадіону було трохи слизьким. Перша реальна нагода у “біло-зелених” виникла на 11-й хвилині, коли після удару Громова м’яч потрапив у перекладину. Гості відповіли гострою контратакою, після чого гра почала трохи заспокоюватися. Справжній вибух стався на 32-й хвилині – це “Металург” заробив перспективний штрафний поблизу карного майданчика: Фернандеш гарно подав, а Дімітров випередив захист і голкіпера “Ворскли”, головою спрямувавши м’яч у ворота. Втім, не минуло й хвилини, як “ворскляни” відновили статус-кво. Закарлюка технічно закинув м’яч у штрафний “Металурга” на Сачка. Форвард “Ворскли” послав м’яч повз голкіпера гостей. З рахунком 1:1 команди розійшлися на перерву.

Микола Павлов уже традиційно зробив подвійну заміну – замість Сачка та Громова вийшли Янузі й Кривошеєнко. Згодом до них приєднався Роман Безус, який замінив Закарлюку. Саме ця трійця і стала головним генератором атак “Ворскли” у другому таймі – на 58-й хвилині Кривошеєнко скористався довгим пасом від Маркоскі й буквально розстріляв ворота “Металурга”. Гості знайшли в собі сили відігратися на 75-й хвилині – 2:2. Вже за три хвилини господарям знову вдалося вийти вперед – Даллку навісив зі штрафного, Янузі скинув м’яч далі на Безуса, і Роман з гострого кута поцілив у ворота. У доданий арбітром час полтавцям вдалася ще одна показова атака – партнери вивели на “побачення” із воротарем Янузі, той спокійно обіграв Бандуру і був готовий пробивати по порожніх воротах, але албанця завалив на газон Чечер. Чистий пенальті, який реалізував сам постраждалий, – 4:2. Переконлива перемога “Ворскли” і чергова порція овацій від глядачів, які були у захваті від видовищного і дещо драматичного поєдинку. Таким чином “Ворскла” виходить на третій рядок у турнірній таблиці.

Склад полтавської “Ворскли” у грі з “Металургом”: Величко, Ребенок, Курилов, Оберемко, Чеснаков, Селін, Закарлюка (Безус 66), Громов (Янузі 46), Сачко (Кривошеєнко 46), Маркоскі, Даллку.

Інші результати 3-го туру: “Шахтар” – “Карпати” – 2:1, “Дніпро” – “Волинь” – 1:2, “Зоря” – “Олександрія” – 2:0, “Динамо” – “Оболонь” – 4:0, “Іллічівець” – “Кривбас” – 1:3, “Таврія” – “Металіст” – 0:0, “Чорноморець” – “Арсенал” – 0:3.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.