Де чарка, там і біда

У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці невдовзі встановили, що поранення грудної клітки потерпілому Миколі завдав 55-річний Іван (імена змінено).

Затриманий одразу ж зізнався міліціонерам у вчиненому злочині: "Я не хотів убивати його, хотів лише налякати ножем, бо Микола постійно бив мою знайому. Я багато разів його прохав не чіпати Наташу, а він все одно її бив та ображав", – так  пояснював свій вчинок Іван.

Того дня Іван та його співмешканка Ірина були  в гостях у Наталії. За вечерею випили по кілька чарок. У цей час   прийшов і Микола, з яким господарка раніше жила в  цивільному шлюбі, й приєднався до застілля. Пили до ночі,  поки не закінчилася горілка. Але Миколі випитого було замало. Він зажадав від Наталії ще спиртного. Та відмовила, але п'яний не заспокоївся. Виникла сварка, Миколу спільними зусиллями виштовхали надвір. Розгніваний чоловік і на свіжому повітрі не охолов. Розлючений негостинним прийомом колишньої дружини, Микола почав її бити. На захист жінки став Іван, який спробував угамувати п'яного знайомого. Але Микола накинувся  з кулаками і на нього. Тоді чоловік підійшов до столу і взяв кухонний ніж. Як він пояснював потім, хотів просто налякати Миколу. Але коли той зробив крок йому назустріч, Іван ударив його ножем у груди. Микола упав і завмер на підлозі. Перелякана господиня одразу викликала місцевого фельдшера. Та коли прибув медик, Микола вже був мертвий…

Відносно підозрюваного порушено кримінальну справу. Триває досудове слідство.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.