Свято гравців й уболівальників

У захоплюючій і багатій на голи грі перемогла дружба:  фінальний свисток головного судді матчу зафіксував на табло рахунок 5:5. По закінченні гри футболісти ФК “Глобино” презентували своїм суперникам – ветеранам київського “Динамо” – святкові корзини з продукцією ТОВ “Глобинський м’ясокомбінат”. А любителі футболу більше години не відпускали своїх кумирів – спілкувалися та фотографувалися з Віктором Хлусом, Олегом Саленком, Юрієм Дмитруліним, Віталієм Косовським, Валерієм Самохіним…

Також команда ветеранів ФК “Динамо” (Київ) і заслужена артистка України Оксана Пекун, яка завітала в Глобинський район, відвідали село Пустовійтове – батьківщину одного з організаторів футбольного матчу – Віталія Рябчуна. Гостей сердечно прийняв директор ВП АФ “Пустовійтове” Олександр Шкуренко, який, власне, й узяв на себе всі витрати, пов’язані з їхнім перебуванням у Пустовійтовому.

Це справжнє свято футболу відбулося завдяки керівнику групи підприємств “Глобино” Олександру Кузьмінському; уродженцю с. Пустовійтове Глобинського району, а нині – київському підприємцю Віталію Рябчуну та організатору заходу – заступнику генерального директора ТОВ ІПК “Полтавазернопродукт” Ірині Коваленко. Щиру подяку цим людям за їхню турботу про культурний і спортивний  відпочинок жителів району висловили голова Глобинської райдержадміністрації Валерій Ведмідь, голова районної ради Олександр Феденко та Глобинський міський голова Станіслав Джусь. Жителі району висловили побажання, щоб такі спортивно-мистецькі заходи стали традиційними.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.