Овочевий конвеєр

До речі, цими днями в Карлівці з’явилися у продажу огірки, вирощені на полях “Докучаєвських чорноземів”. І споживачі одразу віддали перевагу цим якісним овочам, адже продаються огірочки за прийнятними цінами. Слід зазначити, що урожайність огірків перевершила найоптимістичніші прогнози, щодня з кожного гектара їх збирають більше тонни.

Хутряна ферма

Окрім ВРХ та птиці, у господарстві розводять і нутрій, кількість яких нині сягає 640 голів. Вага дорослого звіра становить 5–7, а іноді й 9 кілограмів. М’ясо нутрій за поживною цінністю і дієтичними властивостями не поступається кролячому.

І для птиці, і для риби

На лип’янському комбікормовому заводі господарства виготовляють комбікорми чотирьох видів – для свиней, великої рогатої худоби, птиці та риби. Про високі поживні властивості комбікормів свідчить те, що до їх складу входить понад 100 видів інгредієнтів: зернові висівки, шрот соняшнику, соєві, рибне борошно, мінеральні речовини, понад 40 найменувань вітамінів усіх груп та амінокислот. Якість забезпечує постійний контроль за сировиною та готовою продукцією.

Літній відпочинок біля річки

Облаштування місць відпочинку біля водойм керівництво товариства розпочало з очищення частини річки Орчик у селі Білухівка. Окрім очищення дна водойми, тут також проводиться благоустрій прибережної зони, засипка пляжу піском, вирубка зеленої порослі та обладнання майданчиків для більш комфортного відпочинку дітей і дорослих.

Підготувала Галина НЕЧИПОРЕНКО.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.