Вибір – світова сцена

Він виступав на одній сцені з Пласідо Домінго та Лучано Паваротті, у його репертуарі – понад 50 оперних партій та понад 300 класичних романсів. У французькій пресі про нього нещодавно написали: "Він утвердився як вибір номер один для головних партій світової сцени".

Неперевершено звучали російські романси та народні пісні, серед яких – "Гори, гори, моя звезда", "Ямщик, не гони лошадей", "Вечерний звон", "Вдоль по Питерской", пісні на вірші Лермонтова і Пушкіна – "Вихожу один я на дорогу", "Я Вас любил, любовь еще быть может…" та багато інших. І "на біс" довелося співати: слухачам дуже не хотілося прощатися із таким нечастим у нашому місті гостем (Нікіта Сторожев у Полтаві вдруге – два роки тому він співав у Палаці дозвілля "Листопад"). Акомпанувала йому заслужена артистка Росії Тетяна Сторожева, і саме їй він завдячує, як наголосив, невимушено й привітно спілкуючись із залом, "половиною свого успіху".

Цей концерт подарував полтавцям народний артист України, голова обласного відділення Всеукраїнської музичної спілки Герман Юрченко, уже остаточно завершивши творчий сезон "Уроків доброти". 

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.