Дороговказ держави

Присутніх привітали голова обласної державної адміністрації Олександр Удовіченко, голова обласної ради Іван Момот, начальник управління державної служби Головного управління державної служби України в Полтавській області Олександр Черчатий.

На зібранні відзначалося,  що діюча Конституція України – сучасна. Вона – дороговказ для подальшої модернізації нашої держави.

Олександр Удовіченко, підкресливши значення і роль державної служби в реалізації завдань, котрі стоять перед суспільством, висловив вдячність людям, які забезпечують виконання державних функцій. Іван Момот від імені депутатського корпусу побажав усіляких гараздів колегам – майже 9-тисячному загону держслужбовців області.

У країні триває й поглиблюється конституційний процес, що є перспективою для докладання знань і умінь працівників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування,  побудови громадянського суспільства на засадах регіональної політики, відзначалося на заході.

Багатьом працівникам територіальних підрозділів органів виконавчої влади, лауреатам конкурсу “Кращий державний службовець” були вручені почесні відзнаки.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.