“Собори душ своїх бережіть”

Географія конкурсу досить різноманітна – по кілька представників майже з кожного району області. Деякі учасники здобули перемогу в поетичній та прозовій номінаціях, як Світлана Сторожівська (Гужва), учениця Сторожівської ЗОШ Чутівського району, котра посіла перше місце у номінації "Поезія" (молодша вікова група) та друге – у номінації "Проза" (молодша  вікова група). Треті місця розділили між собою Іван Бондаренко з Лохвицької загальноосвітньої школи, Ірина Сухарєва з Градизької гімназії №1 Глобинського району та Ігор Карпов із Великої Багачки. Серед переможців у номінації "Проза" (молодша вікова група) була і Наталія Афанасьєва, член літературної студії "Полтавські джерела" із села Пишненки Зіньківського району.

До номінації "Проза" (старша вікова група) надійшло не так багато робіт, але вдалося-таки виокремити Марину Єщенко з Київського національного університету імені Т.Г. Шевченка (третє місце), Світлану Оленець із Полтави (друге місце) та Олексія Цебіногу з Полтавського університету економіки і торгівлі.

 Після урочистої частини члени Національної спілки письменників України Сергій Осока та Наталка Фурса влаштували тематичний семінар для молодих поетів та прозаїків і запросили до творчої співпраці у літературній студії "Полтавські джерела".

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.