Навчаються волонтери

Ось чому рада обласної організації ветеранів постійно приділяє серйозну увагу навчанню волонтерів. Про роль обласного та районних центрів “Пенсіонер” у розвитку добротворчого руху згідно з новим Законом України “Про волонтерську діяльність” йшлося на міжрайонному семінарі в Кременчуці. Його учасники з Комсомольська, Автозаводського, Крюківського районів Кременчука, Глобинського, Кобеляцького, Козельщинського, Кременчуцького та Новосанжарського районів обговорили доповідь керівника центру Віри Чазової, заслухали повідомлення про соціально-економічний розвиток Кременчука, надання першої медичної допомоги літнім людям та про деякі зміни в пенсійному законодавстві, обмінялися досвідом, ознайомилися з роботою територіального центру обслуговування населення Автозаводського району.

За значний особистий внесок у розвиток волонтерського руху на Полтавщині, активну участь у забезпеченні захисту соціальних інтересів людей золотого віку групі активістів вручено грамоти обласної організації ветеранів.

На семінарі виступив перший заступник голови ради обласної ветеранської організації Віктор Тесля.

Волонтери поклали вінок і квіти до меморіалу “Вічно живим”, оглянули музеї військової техніки під відкритим небом та історії Великої Вітчизняної війни 21-ї школи-інтернату для обдарованих дітей.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.