Від Малої академії – до справжньої науки

Присутніх – методистів районних і міських відділів освіти, директорів і завучів шкіл, учителів та учнів – слухачів шкіл МАН із різних куточків області – привітали директор ОЦНТТУМ Володимир Дуброва, депутат обласної ради, заступник голови комісії з питань освіти, науки і культури Ірина Балибіна, директор ліцею-інтернату імені А. С. Макаренка Валерій Шульга, представники вищих навчальних закладів. Урочистим моментом стало оприлюднення підсумків участі старшокласників у відбірковому етапі зарахування в очно-заочні школи територіального підрозділу МАН на відділення філології та мистецтвознавства “Наукова світлиця”; хімії, біології, екології та аграрних наук “Юний дослідник”, науково-природниче відділення “Юний математик”.

На зібранні були підбиті підсумки 2-го і 3-го етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН у 2010–2011 навчальному році та розкриті перспективи розширення знань із фахових предметів через участь молоді в різноманітних конкурсах дитячої академії. 120 старшокласникам, які пройшли конкурсний відбір і продовжать заняття в профільних наукових гуртках територіального відділення МАН, вручені посвідчення дійсних членів Малої академії наук.

Учні ліцею-господаря презентували учасникам конференції свій заклад. Гості побували на екскурсії в Державному музеї-заповідникові видатного педагога Антона Макаренка.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.