Спортивні здобутки полтавців

Депутати заслухали та прийняли до відома інформацію Валерія Пархоменка про хід підготовки до сезону відпочинку і оздоровлення дітей, підлітків та молоді. Зокрема на виконання Закону України “Про оздоровлення та відпочинок дітей” протягом 2010-го та початку 2011 року обласною радою внесено зміни та доповнення до Обласної програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2009–2011 роки, налагоджено роботу обласного штабу з організації оздоровлення і відпочинку, розроблено та затверджено Порядок підбору й направлення дітей, які потребують соціальної уваги та підтримки, до дитячих закладів оздоровлення і відпочинку за рахунок коштів обласного бюджету. Влітку 2011 року планується діяльність 29 позаміських дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. Для належної підготовки до сезону проведено їх комплексні перевірки. Термін оздоровчої зміни – 21 день, середня вартість путівки – 1700–2400 грн.

Депутати заслухали та погодили план проведення спортивних заходів Полтавської області на ІІ квартал 2011 року, що фінансуються з обласного бюджету. За інформацією начальника управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації Віктора Пожечевського, до проекту плану включено 324 заходи, для проведення яких потрібно 1 млн 488 тис. грн.

Було також розглянуто питання про Всеукраїнську спартакіаду серед депутатів рад різних рівнів, присвячену 20-річчю Незалежності України. З 4 по 8 жовтня в Алушті пройде фінальна частина турніру. Тому в області треба провести змагання серед збірних команд районних рад з футзалу, волейболу, настільного тенісу та шашок. Тож комісія вирішила рекомендувати управлінню з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації створити оргкомітет із підготовки та проведення змагань на обласному рівні й розробити робочий план їх проведення.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.