Свято шкільної родини

Хтось і цього разу почув у веселій пісеньці дзвоника звичне побажання щасливих канікул і з легким серцем відповів йому: “До вересневої зустрічі!” Попереду три довгоочікуваних місяці сонячного відпочинку – на березі річки, за цікавими книгами, в оздоровчому таборі – як кому до смаку!

А от понад 6 тисячам 800 випускникам 11 класів у нашій області шкільний дзвоник уже проспівав: “У добру путь!” Вони залишають стіни своєї другої домівки, щоб іти в дорослий світ: і не тільки торувати професійну стежину, а й тримати чимало життєвих іспитів на людяність, доброту, сумлінність, із вдячністю згадуючи щиру науку шкільних вчителів.

***

Учнів, випускників та вчителів Диканської гімназії № 2 привітав голова облдержадміністрації Олександр Удовіченко. Почесними гостями на святі останнього дзвоника були: у Засульській гімназії та Калайдинцівській загальноосвітній середній школі, що в Лубенському районі, – заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Валерій Пархоменко; у Котелевській гімназії – заступник голови облдержадміністрації Борис Галушко; у Глобинській ЗОШ №1 – заступник голови облдержадміністрації Володимир Замикула; в Оболонській загальноосвітній середній школі Семенівського району – перший заступник голови обласної ради Володимир Онищенко; у Полтавській ЗОШ № 2 –  заступник голови обласної ради Володимир Марченко. Учнів, педагогів шкіл області привітали також інші посадовці.

Print Friendly, PDF & Email
Ви можете залишити коментар, або Трекбек з вашого сайту. Друкувати Друкувати

Залишити комментар

Ліміт часу вичерпаний. Будь-ласка, перезавантажте CAPTCHA.